0495 52 13 02 vdevrieze@ivtherapeut.be

Energetisch werk

Dit is dé Plek waar je contact leert maken met je Hogere potentieel en de Universele wijsheid.  

De plék waar energetisch werk niet iets zweverigs is en al zeker niet iets heeft van waarzeggerij. De plék waar je je vragen kunt stellen en leert verbinding te maken met wat jou ondersteund om de best mogelijke versie van jezelf te leven, nl. jouw Hogere Zelf, de kosmos, het Universum, de oneindige Bron van Universele Levenskracht en Wijsheid of hoe je het ook wil noemen.

Dé plek  waar je antwoorden maar vooral denkkaders en leefhouvasten krijgt en energetisch consult op een diep-vervullend niveau, waar je leert je energetisch te douchen en dus los te maken van energieën die je verhinderen in je kracht te staan en eigenlijk niet van jou zijn maar bij anderen horen.  Dé plek waar je gevoed wordt met spirituele wijsheid en leert uit het drama te stappen en in de creatie-energie, waar je spiegels, visualisaties, meditaties, … krijgt om jouw spirituele groei te verdiepen (o.m. gebaseerd op sjamanisme, numerologie en Mayawijsheid), waar je handvaten krijgt om ook tijd ànders te beleven en meer en meer vanuit diepe acceptatie in beweging te komen, je over te geven aan wat is, zonder iets te willen of moeten veranderen.

Witte Spiegel levenspad

Creatiegolf  van 13 dagen

In de Maya- Tzolkin bevinden we ons nu in het witte spiegel levenspad.
Laat deze 13 dagen, dagen van reflectie zijn en van zien wat er te zien is in de spiegel.
In de spiegel ontmoet je misschien weerstand of perfectionisme. Misschien toont hij je kantjes waar je liever niet naar kijkt of spiegelt hij je vooral dat je er niet uitziet omdat je de lat veel te hoog heb gelegd voor jezelf en veel te weinig voor jezelf hebt gezorgd. Misschien toont hij je ‘stap uit complexiteit en moeilijkheden en open de deur voor lol’ of ‘wees nu eens eindelijk eerlijk met jezelf en zeg dus niet te snel zand erover’ of …
Open je om ook eens “door” de spiegel stappen van de vertrouwde manier waarop je naar jezelf kijkt. Dan krijg je te zien wat er àchter dat ‘beeld’ zichtbaar wordt.
Open je om jezelf in de spiegel aan te kijken en ervoor te kiezen jezelf te feliciteren om wat je doet en wie je bent … of omdat je nét één keer meer opstaat dan dat je valt…. gewoon als experiment.
Misschien hou je halt bij illusies en waarheden, ruim je letterlijk en figuurlijk op, waardoor je huis en je geest verruimd … ook dàt zijn activiteiten die perfect aanleunen bij dit levenspad.
Misschien spiegelt de ander je stukken van jezelf die je niet kent en krijg je zo zicht op je blinde vlekken of misschien spiegelt de ander je nét die stukken die klaar zijn om tot ontwikkeling te komen bij jezelf.
Laat dit witte zegel (en alle witte zegels van jouw persoonlijk levenspad) je ondersteunen om rust en stilte in jezelf te vinden van waaruit je je liefdevol kan verbinden met de ander en geniet van wat zich aan je laat zien in dit levenspad.

Al gehoord van 3D-4D-5D ?

Mensen willen graag uit 3D stappen, waar zorgen en hectiek de boventoon voeren, waar we onszelf en mekaar voorbijrennen en steeds achter de feiten aan lijken te hollen, … waar de tijd ons inhaalt en waar we steeds sneller en sneller, steeds meer en meer lijken te moeten verwezenlijken, waar we in drama terecht komen en het allemaal niet meer weten, in een wereld waar de meest ondenkbare dingen gebeuren … dingen die we helemaal niet willen, waar angst regeert ook …

Ons verlangen om in 5D terecht te komen brengt ons in contact met yoga, mindfullness, meditatie, … en we willen niets liever dan rust en deugddoende , voedende contacten met elkaar, plek voor wat ons en de ander écht bezighoudt, gezien worden, stilstaan en dan vooruitgaan, spiritueel ontwaken, leven in overeenstemming met onze zielsmissie … en dat dreigt mogelijk opnieuw een juk te worden…   Daar voorbij liggen de eindeloze mogelijkheden, het veld van creatie en fascinatie … waar we steeds weer als vanzelf energetisch aansluiting maken met een stromend, rijk, voldoeninggevend, zinvol leven ondanks of is het dankzij wat ons pad kruist … ‘de deeper secret’ toont zich en we maken steeds vanzelfsprekender contact met de beste versie van onszelf …

Bewust in de tijd met de Maya Tzolkin 
Houvasten voor fysieke, mentale, emotionele en spirituele groei op je 52 jaren pad. Een topidee als verjaardagscadeau voor jezelf of iemand anders ?

Hier kan je ook de dagenergie volgen volgens de Mayawijsheid …  telkens wanneer er een nieuwe creatiegolf aanbreekt, zal ik hierboven ‘posten’ wat een zinvolle focus is voor iedereen.

Verken je geboortezegel/zielsbestemming volgens de Tzolkin

Leer hoe je jouw geboortezegel uitrekent en wat het vertelt over jouw zielsbestemming, talent … Maak kennis met de immense rijkdom aan inzichten wanneer je je bewuster wordt van de dagenergie en van jouw landingsplek op de Tzolkin, jouw venster a.h.w. van waaruit je naar de wereld kijkt. Ontdek ook het venster van anderen én laat je meenemen in een fascinerende ontdekkingsreis, leer kijken door deze unieke spiegel, geworteld in eeuwenoude wijsheid en een rijke cultuur én ga stapje voor stapje ontdekken hoe het je een extra kompas biedt voor fysieke, mentale, emotionele en spirituele groei.   Ervaar hoe deze kalender je helpt in te tunen op de Bron én anders in de tijd laat staan, tijd anders laat beleven… nl. niet als een onafwendbaar doortikken van de klok maar als een eindloze cyclus van cycli die élk andere creatie-energie in ons wekken.

Doe de test 3D-4D-5D ?: zicht op mijn spiritueel bewustzijn

Hiervoor maak je best een afspraak voor een desgewenst eenmalig consult waarin je zeer tastbaar 3D-4D en 5D bewustzijn leert kennen en ervaren.

Samen gaan we op zoek naar concrete oefeningen die voor jou kunnen werken om van de ene bewustzijnslaag naar de andere te bewegen.  Breng gerust ook een thema mee waar je graag naar wil kijken of waarmee je aan de slag wil.  Ik voorzie hiervoor ongeveer een uur voor een individuele sessie, max. 2 uur als je hiervoor met meerdere mensen tegelijkertijd langskomt.

De spiritcirkel

De spiritcirkel laat toe antwoorden te verkrijgen zonder dat je datgene wat je bezighoudt met de therapeut hoeft te delen.   Het kan gezien worden als een soort van ritueel waarbij je je vraag/ gebedsintentie meebrengt in je hoofd  of neergeschreven.  W e stemmen ons allebei af (d.i. goed gegrond en open voor ondersteuning, inzichten, healing, …).  Klinkt dit vreemd onbekend voor je, dan toon ik je een aantal mogelijke manieren (stilte, smudgen, trommelen, mediteren, in de natuur zijn …) waar we een keuze uit maken volgens wat in dat moment kloppend voelt.   We leggen samen de cirkel van de Mayawijsheidskaarten en je bepaalt of je binnen of buiten de cirkel wil gaan zitten. We stemmen af op jouw vraag, intentie, zorg, … en ontvangen richting/ focus/antwoorden via de kaarten.   Volgende sessies kunnen desgewenst ook op afstand.

Creatief aan de slag met de Mayawijsheidskaarten

Op dit moment loopt er een experimenteerproject waarbij mensen hun eigen Mayawijsheidskaarten ontwerpen en gepersonaliseerde orakelkaarten maken  (met verf, klei, …), bruikbaar ondermeer voor de spiritcirkel.  In de toekomst overweeg ik hier een afzonderlijk aanbod rond (in groep en in samenwerking met het Takketielehuis).

Anders kijken naar relaties met behulp van de Tzolkin

Hiervoor kan ingeschreven worden voor het try-outproject.  Bedoeling is aan de hand van  Mayawijsheid inzichten te verwerven omtrent relaties (dit kan gaan om partnerrelatie, vriendschap, gezin, professioneel team, toevallige groep, … ).  De te verwachten output zijn antwoorden op ‘wat brengt ons samen,  wat hebben we samen te doen , wat is de betekenis van deze persoon/ personen op mijn levenspad  ?’

Ja, ik neem contact voor...

een afspraak, meer info, de 3D-4D-5D screening, een vraag, een vrijblijvend kennismakend contact, een energetisch consult aan de hand van mijn geboortezegel, een vraag aan de spiritcirkel, een creatieve sessie met de Mayawijsheid, voor het try-outproject anders kijken naar relaties …

Of ik twijfelde vooraf ... ? toch wel. Het hielp dat je me door een vriendin werd aanbevolen.  Toch is het echt niet makkelijk om de stap te zetten ; je zit met heel veel vragen en ook de idee 'zal zij mij kunnen helpen' ? Nu de stap gezet is ... heb ik er iets aan ? Zeker weten, mijn omgeving ziet vooral effect en zelf voel ik mij mentaal heel wat sterker.  Of ik je zou aanbevelen ? ja, ik denk dat ik zou vertellen dat je iemand bent met 'zachte hand'.
 
Je leerde me hoe belangrijk hulpbronnen zijn, alsook deze ten allen tijde te benutten. Je leerde me rust te vinden op momenten dat dat voor mij onmogelijk leek. Meditatie, ademhalingsoefeningen enzoverder waren hulpbronnen die jij hebt aangebracht op momenten waarop dat zinvol leek. Ik denk dat je me vooral leerde – of dat is waar ik denk dat ik nu sta – helderder te zijn, helder te denken en te voelen. Wat voor mij heel belangrijk is en was, dat is dat ik ten allen tijde en voornamelijk in panieksituaties bij je terecht kon, ook om advies te vragen als dat was wat ik op dat moment nodig had. Bedankt alvast voor alles!
Dimme 
In een periode in mijn leven dat ik wou uitschreeuwen 'Laat mij met rust' kwam ik hier en hier werd het 'laad mij met rust' ... en ik hield niet voor mogelijk dat dit écht kon ... en hoe.  Je bent werkelijk fénomenaal.
Vanessa 
Ik word lastig als mensen in mijn omgeving denken dat je een waarzegster bent ... je doet dat zo goed en met zoveel wijsheid en geduld ... Ik durf , ook al is het nu nog moeilijk, te zeggen dat mijn verlies en verdriet het begin is van een nieuw, rijker, oprechter, voller hoofdstuk van mijn leven, dat ik dankzij jou terug kan tegemoet gaan.  
Dominique 
De bevrijding zoals ik ze ervaarde
Carine 
Niet dichtslibben in mijn hoofd Als ik hier niet was terechtgekomen ... dan geraakte ik er niet aan uit.  Soms wil je je omgeving er niet mee belasten ... Mijn partner merkt in elk geval op dat ik in zijn ogen verandert ben ... rustiger geworden met een ander, positievere kijk ... en zo voel ik het ook aan.  De therapeut lost op en eigenlijk ook niet ... ik doe het zelf ... maar zij smijt a.h.w. de waaier wat open, waar het anders in mijn hoofd totaal dichtslipt.
Linda