0495 52 13 02 vdevrieze@ivtherapeut.be

Last minute coaching en supervisie

Dit is dé Plek voor last minute coaching. Een beetje a-typisch misschien maar net daarom ook heel erg passend bij wie ik ben …   Net als bij supervisie en alle andere dingen die ik doe, gaat het in essentie steeds over het laten tot z’n recht komen van het beste van jezelf en het omgaan met wat dat in de weg staat.

Last minut coaching 

bij het schrijven van je eindwerk, solliciteren, origineel en eigentijds vorm geven van je feest of ritueel, …

Ik ‘kick’ er als het ware op, naast de diepgaande en vaak ook iets langere en intensieve therapeutische trajecten, coaching aan te bieden om op de valreep alsnog je eindwerk ingediend te krijgen en een goed cyfer te halen of om op de valreep alsnog die input te krijgen om van het communiefeest of je huwelijksritueel nét iets anders te maken dan het gesneden brood dat het dreigt te worden of om in de laatste lijn naar de job, toch nog even die peptalk en nuttige info te krijgen die je kansen om aangeworven te worden aanzienlijk verhogen, …

Supervisie 

Ben je actief in de non-profitsector , therapeut in opleiding of startend, leerkracht …en op zoek naar iemand die meekijkt naar jouw professioneel handelen in functie van de bewoners, cliënten, leerlingen, … overweeg dan me te contacteren als supervisor.   Gegarandeerd voel je weer energie en goesting. 

Supervisie 

Sinds 2017 ben ik  erkend supervisor voor therapiestudenten aan de Educatieve Academie en voor ieder die graag stilstaat bij en reflecteert over zijn/haar professioneel functioneren in een context in de sociale sector, het bedrijfsleven of onderwijs.  Ook en vooral voor mensen die nogal eens botsen met hun context en kritisch durven kijken naar hun omgeving en zichzelf.   

 

Een thesis schrijven dat was de opdracht die ik moest vervullen om te kunnen slagen als bachelor in de verpleging. Een toevallige ontmoeting (zo mogen we het wel noemen) bracht me bij jou op de bank om eerst mijn ernstige zorgen hierover te ventileren om daarna aan de slag te gaan. Nalezen, begrijpen, luisteren en bijschaven dat was wat jij deed met mijn 40 pagina's waar ik uren had op zitten zweten. Rust!!! Je bracht de rust en mijn zelfvertrouwen terug want dit was verloren gegaan tijdens deze moeilijke opleiding. Een schitterend resultaat werd mede dankzij jou neergezet 14/20 en of we fier zijn. En ik kan het mij niet laten nog één keer te herhalen : dat is wat ik aan iedereen zou willen zeggen, voor ze de handdoek in de ring willen gooien : 'kom voor het te laat is', dat is wat ik gedaan heb. Een welgemeende dank u wel.    
Anneke  
Dit is mijn plaatje voor mijn eindwerk (bachelor pedagogische wetenschappen) : eerste zittijd niet deelgenomen tweede zittijd 4/20 derde zittijd 8/20 en dan via mama bij jou terechtgekomen ... Het was duidelijk dat gij er veel meer plezier aan had dan ik  om onderdeel per onderdeel vorm te zien krijgen... gelukkig ! 😊 Iedere keer als ik hier naar buiten ging, had ik er terug goesting in om verder te schrijven en we zijn net gaan klinken op een verbluffend resultaat : meer dan geslaagd, 14/20 - onvoorstelbaar content !
Fia 
“Veronique De Vrieze is de ideale coach om u bij uw eindwerk, presentatie of studieproject te laten begeleiden en het tot een mooi eindresultaat te laten uitgroeien. Haar zowel therapeutische, communicatieve als adviserende talenten bundelen zich samen met geduld, begrip en meedenken tot de ideale mix om in samenspraak met u te bouwen aan de verwezenlijking van uw idee, project, studie of plan. Het helpen neer te zetten zoals u het in gedachten had of te werken aan verfijning en optimalisatie ervan. Haar vaardigheid met u mee te wandelen in uw zoektocht en haar feedback en terugkoppelingen kunnen de gezochte steun vormen die studenten, creatievelingen en ondernemers wel eens nodig hebben onderweg. “  
Tania   Integratief psychotherapeut, mindfulnesstrainer en yogadocent, juni 2016