0495 52 13 02 vdevrieze@ivtherapeut.be

Ontmoeting

Dit is dé Plek van ontmoeting met de wijsheid van jezelf en anderen.

 

Dé plek waar mensen met een vergelijkbaar verhaal of vergelijkbare interesses worden samengebracht in kleine groepjes, waar we elkaar kunnen verrijken en van mekaar kunnen leren, ons aan elkaar kunnen warmen ook.

 

Groepjes ontstaan zoals ze zich aandienen, zo zijn er al geweest ‘zorg voor zorgers’, ‘juffen hebben nood aan een groene stylo’, ‘op de koffie met HSP’, V-groep (met Vé verstillen, verwerken en verbinden), vakantierelaxatie en meditatie voor (groot-)ouder en (klein-)kind, kennismaken met de wijsheid van de Tzolkin, groeien in zelfzorg, emotie-eten, de deeper secret, overgangscirkel, … Hier delen mensen vanuit hun eigen wijsheid en ervaringen rond therma’s die hen bezighouden.

"‘k vond het supertof ! echt … Je vertelt wat je wil vertellen ... het voelt als een ‘nest’, waar je kunt zijn wie je bent en ervaart dat je niet alleen staat ... dat doet mij echt deugd ... zo kunnen delen met mensen (allé als je dat wil hé) is super !"
Inge 
"Het was een heel nieuwe ervaring om zo ongedwongen over gevoelens te kunnen spreken met anderen,onbekenden. dat maakte het misschien zelfs iets gemakkelijker. Ik hoop alleen dat de anderen het achteraf niet te zwaar hadden ,want ik had het gevoel dat zij veel dieper in de put zitten en hun dagelijks leven een stuk zwaarder is dan het mijne, al kan ik daar natuurlijk niet over oordelen." "Een zachte confrontatie van dat van jezelf met dat van de ander"
Christianne 
"Ik ben daar van geschrokken … ik dacht mensen tegen te komen die allemaal zwaar in een depressie zitten of zo … en ik heb net heel interessante, krachtige mensen ontmoet. Hoop hen terug te zien. " "Ik dacht dat het niet zo mijn ding zou zijn … ik zie dat niet zitten om heel mijn verhaal te doen in een groep – maar dat hoefde ook helemaal niet .Ik kwam opgedraaid toe en voelde me helemaal rustig en ontspannen bij het terug naar huis gaan."
 
"Je komt jezelf tegen in een groep, voor mij was dat bvb. mijn geneigdheid om anderen te laten voorgaan ... en mezelf achterop te schuiven ; dat zien én ook weer mogen loslaten deed goed."    
Anoniem 
Voor mij was het vooral heel verrassend... “verrassend” hoeveel begrip er kan zijn, in een wereld vol onbegrip. Als de verbinding er is, voel je het … en dan kunnen de maskers vallen … zelfs al sta je er aanvankelijk nog niet voor open."