0495 52 13 02 veronique@ivtherapeut.be

De therapie ervaar ik als een moment van zen zijn. Het is een plaats waar ik naartoe kan gaan om volledig tot rust te komen, waar ik al mijn gedachten en gevoelens kan laten stromen en waar ik ze dan ook durf te uiten. De ruimte geeft me een gevoel van warmte en geborgenheid, ze voelt als een ‘cocoon’, een soort van doorzichtbare bubbel.
Veronique straalt rust en geborgenheid uit. Het is iemand waar je bij op jou gemak kan zijn en die je kan vertrouwen.

Omdat ik thuis zit omwille van een burn-out heeft ze mij als eerste geleerd om naar mijn lichaam te luisteren.   Ook is sinds kort de diagnose fibromyalgie bij me vastgesteld, meditatie die ik hier stap voor stap leerde, had hier een goeie invloed op.  Als tweede heeft ze mij geleerd hoe ik de dingen die in het verleden zijn gebeurd kan verwerken en deze dan ook een plaats kan geven. D.m.v. visuele verbeelding heb ik een foto kunnen vastleggen die ik op ieder moeilijk moment kan bovenhalen. Dit geeft mij veel zelfvertrouwen.
Wat mij vooral bijblijft is hoe de therapie zoveel impact op jezelf kan hebben.
Wat ik heel leuk vind aan de manier van werken van Veronique is dat ze haar tijd neemt.
De manier waarop ze je dat gevoel geeft dat je wel meetelt en dat je wel belangrijk bent in deze wereld. Het is de manier waarop ze luistert, met veel aandacht en feedback.
Zelf ben ik heel graag creatief bezig en het is dan zeer leuk dat ze daar dan iets mee doet.