0495 52 13 02 veronique@ivtherapeut.be

Toen ik de eerste keer bij je kwam was ik een hoopje ellende. alhoewel ik het aan de buitenkant heel goed verborgen hield wist ik niet meer wie ik was, ik wist niet meer welk pad te volgen laat staan wat ik allemaal voelde en waarom.
Na de eerste afspraak was al heel duidelijk dat de klik er was, je luisterde zonder oordeel of direct met een antwoord klaar te staan.
Wat ik ook heel belangrijk vond was dat je je niet baseerde op 1 mogelijke techniek, je haalt alles uit de kast. Alleen al het feit je dat je luistert is voor mij heel aangenaam, je analyseert samen met mij wat er gezegd wordt en zo krijg ik meer inzicht in wie ik ben. we hebben verschillende zaken aangehaald, de ene al wat zwaarder beladen dan de andere maar telkens ga ik naar buiten met een beter gevoel. en het mag gezegd zijn, we hebben ook al veel kunnen lachen. op vandaag kan ik zeggen dat ik met plezier uitkijk naar onze volgende afspraken, ik voel me beter in mijn vel en durf alweer in de toekomst kijken en plannen maken. het stelt me gerust dat je er altijd wel bent op de één of andere manier. soms vind ik het jammer dat ik je als therapeut heb leren kennen, je zou een goede vriendin zijn.