0495 52 13 02 veronique@ivtherapeut.be

Energetisch werk

Dit is dé Plek waar je contact leert maken met je Hogere potentieel en de Universele wijsheid.  

De plék waar energetisch werk niet iets zweverigs is en al zeker niet iets heeft van waarzeggerij. De plék waar je je vragen kunt stellen en leert verbinding te maken met wat jou ondersteund om de best mogelijke versie van jezelf te leven, nl. jouw Hogere Zelf, de kosmos, het Universum, de oneindige Bron van Universele Levenskracht en Wijsheid of hoe je het ook wil noemen.

Dé plek  waar je antwoorden maar vooral denkkaders en leefhouvasten krijgt en energetisch consult op een diep-vervullend niveau, waar je leert je energetisch te douchen en dus los te maken van energieën die je verhinderen in je kracht te staan en eigenlijk niet van jou zijn maar bij anderen horen.  Dé plek waar je gevoed wordt met spirituele wijsheid en leert uit het drama te stappen en in de creatie-energie, waar je spiegels, visualisaties, meditaties, … krijgt om jouw spirituele groei te verdiepen (o.m. gebaseerd op sjamanisme, numerologie en Mayawijsheid), waar je handvaten krijgt om ook tijd ànders te beleven en meer en meer vanuit diepe acceptatie in beweging te komen, je over te geven aan wat is, zonder iets te willen of moeten veranderen.

Al gehoord van 3D-4D-5D ?

Mensen willen graag uit 3D stappen, waar zorgen en hectiek de boventoon voeren, waar we onszelf en mekaar voorbijrennen en steeds achter de feiten aan lijken te hollen, … waar de tijd ons inhaalt en waar we steeds sneller en sneller, steeds meer en meer lijken te moeten verwezenlijken, waar we in drama terecht komen en het allemaal niet meer weten, in een wereld waar de meest ondenkbare dingen gebeuren … dingen die we helemaal niet willen, waar angst regeert ook …

Ons verlangen om in 5D terecht te komen brengt ons in contact met yoga, mindfullness, meditatie, … en we willen niets liever dan rust en deugddoende , voedende contacten met elkaar, plek voor wat ons en de ander écht bezighoudt, gezien worden, stilstaan en dan vooruitgaan, spiritueel ontwaken, leven in overeenstemming met onze zielsmissie … en dat dreigt mogelijk opnieuw een juk te worden…   Daar voorbij liggen de eindeloze mogelijkheden, het veld van creatie en fascinatie … waar we steeds weer als vanzelf energetisch aansluiting maken met een stromend, rijk, voldoeninggevend, zinvol leven ondanks of is het dankzij wat ons pad kruist … ‘de deeper secret’ toont zich en we maken steeds vanzelfsprekender contact met de beste versie van onszelf …

Ja, ik neem contact voor...

een afspraak, meer info, een vraag, een energetisch consult.

{

Bij een zwangerschap (na een waanzinnig moeizaam proces rondom de kinderwens) :
Alles heel goed met ons! 18 augustus zouden we onze kleine prutsie mogen verwelkomen. We maken het super goed. Intussen meet prutsie al 17 cm en weegt 185 cm . Kan nog altijd niet geloven dat dit echt gebeurt! Ik ben sinds vorige week gestart in men nieuwe job en ben heel erg blij. Voelt echt als thuiskomen.

Jasmine
{

Voelt bijna beangstigend goed…dat het mogelijk is dat het hier voor mij zo klopt om hier terecht te zijn gekomen.
Dit is niet mijn eerste praktijk. Niet de eerste plaats waar ik probeer te helen. Al 25 jaar probeer ik mezelf te vinden. In essentie. Probeer ik te verwerken wat mij van mijn pad heeft gebracht. En eindelijk lijk ik Dé Plek te hebben gevonden. De plek waar ik mijn schoenen uit kan doen, waar ik kan ijsberen, op de grond kan zitten en stenen kan knuffelen. De plek waarvan ik weet dat ik in pyama naar toe kan gaan als het echt niet gaat. Een plek die voelt alsof hij van mij en mijn problemen is. Een plek waar ik rust voel van het moment dat ik binnenkom. Een plek waar ik in 4 sessies meer dingen heb onthuld dan in 26 jaar. Waar ik kan luisteren naar mijn hart, waar ik durf te luisteren naar mijn hart, en waar ik durf toe te laten wie ik ben. Ook al weet ik eigenlijk niet goed wie dat is. Maar dat zal wel komen. Een plek zonder remming, zonder drempel en met zoveel kennis en methodieken. Dé plek om mezelf opnieuw te leren kennen, accepteren, lief te hebben en waarderen.

Leonieke
{

Heb gezegd dat je veel veiligheid biedt, betrouwbaar bent, beschikbaar en warmbetrokken. Meer tijd was er toen niet om er op in te gaan, maar de kern is dus gezegd.

P.
{

Natuurlijk doen de verliezen die ik te verwerken kreeg nog steeds zeer. Ik kan dat meer en meer toe- laten en dan komt er veel sneller verzachting dan wanneer ik me met alle macht ertegen verzet.

K.
{

Hier kom ik niet met mijn 10 beschermingslagen, ik doe ze uit, gewoon omdat dat veilig voelt hier.

{

x kent onze situatie en vroeg of we daar begeleiding bij hadden gekregen. ik heb uw kaartje gegeven en erbij gezegd, ja, ik ken iemand, … we gaan er allemaal en we voelen ons er echt geholpen. Toen ik, jaren geleden zozeer diep zat, ben ik er door haar uitgeklommen. Wat ik toen aangereikt kreeg, gebruik ik nog elke dag.

Myriam
{

Over de trouwdag : Zonder het werk dat ik de afgelopen maanden met jou heb verricht, had ik een heel andere dag gehad.

{

De prut uit mijn ogen gewreven, dat is wat het met mij doet.

Ruben
{

Heb je zoveel positieve dingen te zeggen! En dat komt door jou en door ons pad! Ik ben zo gelukkig met mezelf en met de rust. Ik ervaar een gevoel die ik voordien niet kende

S.
{

Als ik hier niet was terechtgekomen … dan geraakte ik er niet aan uit.  Soms wil je je omgeving er niet mee belasten … Mijn partner merkt in elk geval op dat ik in zijn ogen veranderd ben … rustiger geworden met een andere, positievere kijk … en zo voel ik het ook aan.  De therapeut lost op en eigenlijk ook niet … ik doe het zelf … maar zij smijt a.h.w. de waaier wat open, waar het anders in mijn hoofd totaal dichtslibt.

Linda