0495 52 13 02 vdevrieze@ivtherapeut.be

Energetisch werk

Dit is dé Plek waar je contact leert maken met je Hogere potentieel en de Universele wijsheid.  

De plék waar energetisch werk niet iets zweverigs is en al zeker niet iets heeft van waarzeggerij. De plék waar je je vragen kunt stellen en leert verbinding te maken met wat jou ondersteund om de best mogelijke versie van jezelf te leven, nl. jouw Hogere Zelf, de kosmos, het Universum, de oneindige Bron van Universele Levenskracht en Wijsheid of hoe je het ook wil noemen.

Dé plek  waar je antwoorden maar vooral denkkaders en leefhouvasten krijgt en energetisch consult op een diep-vervullend niveau, waar je leert je energetisch te douchen en dus los te maken van energieën die je verhinderen in je kracht te staan en eigenlijk niet van jou zijn maar bij anderen horen.  Dé plek waar je gevoed wordt met spirituele wijsheid en leert uit het drama te stappen en in de creatie-energie, waar je spiegels, visualisaties, meditaties, … krijgt om jouw spirituele groei te verdiepen (o.m. gebaseerd op sjamanisme, numerologie en Mayawijsheid), waar je handvaten krijgt om ook tijd ànders te beleven en meer en meer vanuit diepe acceptatie in beweging te komen, je over te geven aan wat is, zonder iets te willen of moeten veranderen.

Witte wind levenspad

Creatiegolf van 13 dagen

In de Maya- Tzolkin bevinden we ons nu in het witte wind levenspad.
Open je deze 13 dagen voor be-ziel-ing, begeestering in de dingen die je doet. Laat toe dat er een frisse wind waait doorheen jouw bestaan … en dat je geest zich opent als een parachute zodat je je geheel en al kunt overgeven aan de wind van het Universum en weer vrijheid voelt om keuzes te maken die écht bij jou passen.
Dit levenspad ondersteunt je om helemaal jezelf te zijn en te leven met hart en ziel. Des te meer je vertrouwt op jezelf en het leven, des te meer zul je kunnen profiteren van deze gunstige wind.

Laat nu maar het oude bij het oude en laat dit witte zegel (en alle witte zegels van jouw persoonlijk levenspad) je bij je innerlijke rust en stilte brengen van waaruit je je liefdevol kan verbinden met jezelf en de ander.

Al gehoord van 3D-4D-5D ?

Mensen willen graag uit 3D stappen, waar zorgen en hectiek de boventoon voeren, waar we onszelf en mekaar voorbijrennen en steeds achter de feiten aan lijken te hollen, … waar de tijd ons inhaalt en waar we steeds sneller en sneller, steeds meer en meer lijken te moeten verwezenlijken, waar we in drama terecht komen en het allemaal niet meer weten, in een wereld waar de meest ondenkbare dingen gebeuren … dingen die we helemaal niet willen, waar angst regeert ook …

Ons verlangen om in 5D terecht te komen brengt ons in contact met yoga, mindfullness, meditatie, … en we willen niets liever dan rust en deugddoende , voedende contacten met elkaar, plek voor wat ons en de ander écht bezighoudt, gezien worden, stilstaan en dan vooruitgaan, spiritueel ontwaken, leven in overeenstemming met onze zielsmissie … en dat dreigt mogelijk opnieuw een juk te worden…   Daar voorbij liggen de eindeloze mogelijkheden, het veld van creatie en fascinatie … waar we steeds weer als vanzelf energetisch aansluiting maken met een stromend, rijk, voldoeninggevend, zinvol leven ondanks of is het dankzij wat ons pad kruist … ‘de deeper secret’ toont zich en we maken steeds vanzelfsprekender contact met de beste versie van onszelf …

Bewust in de tijd met de Maya Tzolkin 
Houvasten voor fysieke, mentale, emotionele en spirituele groei op je 52 jaren pad. Een topidee als verjaardagscadeau voor jezelf of iemand anders ?
Hier kan je ook de dagenergie volgen volgens de Mayawijsheid …  telkens wanneer er een nieuwe creatiegolf aanbreekt, zal ik hierboven ‘posten’ wat een zinvolle focus is voor iedereen.
Verken je geboortezegel/zielsbestemming volgens de Tzolkin

Leer hoe je jouw geboortezegel uitrekent en wat het vertelt over jouw zielsbestemming, talent … Maak kennis met de immense rijkdom aan inzichten wanneer je je bewuster wordt van de dagenergie en van jouw landingsplek op de Tzolkin, jouw venster a.h.w. van waaruit je naar de wereld kijkt. Ontdek ook het venster van anderen én laat je meenemen in een fascinerende ontdekkingsreis, leer kijken door deze unieke spiegel, geworteld in eeuwenoude wijsheid en een rijke cultuur én ga stapje voor stapje ontdekken hoe het je een extra kompas biedt voor fysieke, mentale, emotionele en spirituele groei.   Ervaar hoe deze kalender je helpt in te tunen op de Bron én anders in de tijd laat staan, tijd anders laat beleven… nl. niet als een onafwendbaar doortikken van de klok maar als een eindloze cyclus van cycli die élk andere creatie-energie in ons wekken.

Doe de test 3D-4D-5D ?: zicht op mijn spiritueel bewustzijn

Hiervoor maak je best een afspraak voor een desgewenst eenmalig consult waarin je zeer tastbaar 3D-4D en 5D bewustzijn leert kennen en ervaren.

Samen gaan we op zoek naar concrete oefeningen die voor jou kunnen werken om van de ene bewustzijnslaag naar de andere te bewegen.  Breng gerust ook een thema mee waar je graag naar wil kijken of waarmee je aan de slag wil.  Ik voorzie hiervoor ongeveer een uur voor een individuele sessie, max. 2 uur als je hiervoor met meerdere mensen tegelijkertijd langskomt.

De spiritcirkel

De spiritcirkel laat toe antwoorden te verkrijgen zonder dat je datgene wat je bezighoudt met de therapeut hoeft te delen.   Het kan gezien worden als een soort van ritueel waarbij je je vraag/ gebedsintentie meebrengt in je hoofd  of neergeschreven.  W e stemmen ons allebei af (d.i. goed gegrond en open voor ondersteuning, inzichten, healing, …).  Klinkt dit vreemd onbekend voor je, dan toon ik je een aantal mogelijke manieren (stilte, smudgen, trommelen, mediteren, in de natuur zijn …) waar we een keuze uit maken volgens wat in dat moment kloppend voelt.   We leggen samen de cirkel van de Mayawijsheidskaarten en je bepaalt of je binnen of buiten de cirkel wil gaan zitten. We stemmen af op jouw vraag, intentie, zorg, … en ontvangen richting/ focus/antwoorden via de kaarten.   Volgende sessies kunnen desgewenst ook op afstand.

Creatief aan de slag met de Mayawijsheidskaarten

Op dit moment loopt er een experimenteerproject waarbij mensen hun eigen Mayawijsheidskaarten ontwerpen en gepersonaliseerde orakelkaarten maken  (met verf, klei, …), bruikbaar ondermeer voor de spiritcirkel.  In de toekomst overweeg ik hier een afzonderlijk aanbod rond (in groep en in samenwerking met het Takketielehuis).

Anders kijken naar relaties met behulp van de Tzolkin

Hiervoor kan ingeschreven worden voor het try-outproject.  Bedoeling is aan de hand van  Mayawijsheid inzichten te verwerven omtrent relaties (dit kan gaan om partnerrelatie, vriendschap, gezin, professioneel team, toevallige groep, … ).  De te verwachten output zijn antwoorden op ‘wat brengt ons samen,  wat hebben we samen te doen , wat is de betekenis van deze persoon/ personen op mijn levenspad  ?’

Ja, ik neem contact voor...

een afspraak, meer info, de 3D-4D-5D screening, een vraag, een vrijblijvend kennismakend contact, een energetisch consult aan de hand van mijn geboortezegel, een vraag aan de spiritcirkel, een creatieve sessie met de Mayawijsheid, voor het try-outproject anders kijken naar relaties …

Of ik twijfelde vooraf … ? toch wel. Het hielp dat je me door een vriendin werd aanbevolen.  Toch is het echt niet makkelijk om de stap te zetten ; je zit met heel veel vragen en ook de idee ‘zal zij mij kunnen helpen’ ?

Nu de stap gezet is … heb ik er iets aan ? Zeker weten, mijn omgeving ziet vooral effect en zelf voel ik mij mentaal heel wat sterker. 

Of ik je zou aanbevelen ? ja, ik denk dat ik zou vertellen dat je iemand bent met ‘zachte hand’.

 

Je leerde me hoe belangrijk hulpbronnen zijn, alsook deze ten allen tijde te benutten. Je leerde me rust te vinden op momenten dat dat voor mij onmogelijk leek. Meditatie, ademhalingsoefeningen enzoverder waren hulpbronnen die jij hebt aangebracht op momenten waarop dat zinvol leek. Ik denk dat je me vooral leerde – of dat is waar ik denk dat ik nu sta – helderder te zijn, helder te denken en te voelen.
Wat voor mij heel belangrijk is en was, dat is dat ik ten allen tijde en voornamelijk in panieksituaties bij je terecht kon, ook om advies te vragen als dat was wat ik op dat moment nodig had.
Bedankt alvast voor alles!

Dimme 
Dimme

Ik word lastig als mensen in mijn omgeving denken dat je een waarzegster bent … je doet dat zo goed en met zoveel wijsheid en geduld …

Ik durf , ook al is het nu nog moeilijk, te zeggen dat mijn verlies en verdriet het begin is van een nieuw, rijker, oprechter, voller hoofdstuk van mijn leven, dat ik dankzij jou terug kan tegemoet gaan.

 

Dominique 
Dominique

Niet dichtslibben in mijn hoofd

Als ik hier niet was terechtgekomen … dan geraakte ik er niet aan uit.  Soms wil je je omgeving er niet mee belasten … Mijn partner merkt in elk geval op dat ik in zijn ogen veranderd ben … rustiger geworden met een ander, positievere kijk … en zo voel ik het ook aan.  De therapeut lost op en eigenlijk ook niet … ik doe het zelf … maar zij smijt a.h.w. de waaier wat open, waar het anders in mijn hoofd totaal dichtslipt.

Linda 
Linda