0495 52 13 02 veronique@ivtherapeut.be

Mentoring voor IV- en andere eindwerken in de social profit sector 

Dit is dé Plek waar je een mentor treft die helemaal met je mee duikt in de eerste stappen van je zoektocht om het onderwerp van je eindwerk scherp afgebakend te krijgen en die verder, zeer afgestemd te werk gaat al naargelang waar je zelf nood aan hebt. 

Het gaat om de kers op de taart van je vierjarige opleiding, de apotheose vooraleer je door de poort stapt als collega en daarom verdient dit werk, of je nu graag schrijft of niet, passend je aandacht.  Soms beperkt mijn rol zich tot nu en dan een vinger aan de pols houden (online of f2f)- soms kies je ervoor om hier ter plekke te komen schrijven in de rust van dé Plek.  Ook zo goed als alles wat daartussen ligt is mogelijk. 

Hoe het proces ook gaat, je ervaart gegarandeerd een onwrikbaar vertrouwen (als dat gegrond is) en ontembaar enthousiasme bij je mentor, dat vaak aanstekelijk werkt.  Je weet wat je van mij kunt verwachten en ik ben ook helder in mijn verwachtingen.  Naast de inhoud ( waarbij ik veel belang hecht aan de toetsing aan de praktijk) heb ik ook oog voor vormelijke aspecten, m.n. een heldere opbouw van je werk, een directe schrijfstijl enz. 

In essentie gaat het voor mij ook hier, net als bij therapie, om het laten tot z’n recht komen van het beste van jezelf en het omgaan met wat dat in de weg staat. 

en last minit coaching als het 5 voor 12 wordt (in uiteenlopende situaties)

bvb. op het moment dat je de handdoek in de ring wil gaan gooien bij het schrijven van je eindwerk, solliciteren, origineel en eigentijds vorm geven van je feest of ritueel, …

Ik ‘kick’ er als het ware op, naast de diepgaande en vaak ook iets langere en intensieve therapeutische trajecten, coaching aan te bieden om op de valreep alsnog je eindwerk ingediend te krijgen en een goed cyfer te halen of om op de valreep alsnog die input te krijgen om van het communiefeest of je huwelijksritueel nét iets anders te maken dan het gesneden brood dat het dreigt te worden of om in de laatste lijn naar de job, toch nog even die peptalk en nuttige info te krijgen die je kansen om aangeworven te worden aanzienlijk verhogen, …

{

Dit is mijn plaatje voor mijn eindwerk (bachelor pedagogische wetenschappen) :

eerste zittijd niet deelgenomen

tweede zittijd 4/20

derde zittijd 8/20 en dan via mama bij jou terechtgekomen …

Het was duidelijk dat gij er veel meer plezier aan had dan ik  om onderdeel per onderdeel vorm te zien krijgen… gelukkig !

Iedere keer als ik hier naar buiten ging, had ik er terug goesting in om verder te schrijven en we zijn net gaan klinken op een verbluffend resultaat : meer dan geslaagd, 14/20 – onvoorstelbaar content !

{

“Veronique De Vrieze is de ideale coach om u bij uw eindwerk, presentatie of studieproject te laten begeleiden en het tot een mooi eindresultaat te laten uitgroeien.

Haar zowel therapeutische, communicatieve als adviserende talenten bundelen zich samen met geduld, begrip en meedenken tot de ideale mix om in samenspraak met u te bouwen aan de verwezenlijking van uw idee, project, studie of plan. Het helpen neer te zetten zoals u het in gedachten had of te werken aan verfijning en optimalisatie ervan.

Haar vaardigheid met u mee te wandelen in uw zoektocht en haar feedback en terugkoppelingen kunnen de gezochte steun vormen die studenten, creatievelingen en ondernemers wel eens nodig hebben onderweg. “

Tania