0495 52 13 02 veronique@ivtherapeut.be

Het lijkt me fijn dat je weet dat ik ervan hou linken te leggen … Het ene stukje leidt naar het andere, de ene gedachte gaat over in de andere.
Neem nu dit stukje … het is direct gelinkt aan het vorige en draagt misschien al zaadjes in zich voor het volgende …

Ik had het over het sjamanisme en totemdieren en dat brengt me erbij dat je op basis van je geboortedatum kunt uitzoeken wat jouw krachtdier is. Je kan dat eenvoudig doen via internet. Zelf ben ik geboren op 24 maart 1968. Als ik deze datum ingeef in de calculator op internet, berekent hij mijn krachtdier : valk, wat staat voor inzicht, behendig, onderscheidingsvermogen, alert en timing. Leuke spielerei vind ik dat soort dingen altijd … omdat ze je een spiegel geven om weer eens anders naar jezelf te kijken. Om je bij af te vragen : herken ik dit, klopt dit voor mij, waarin wel – waarin niet ? Als je me verder blijft volgen zul je merken dat ook ik obv je geboortedatum één en ander aan zinvolle informatie met je kan delen. Hiervoor baseer ik me o.a. op de Tzolkin. Volgens die kalender is ‘bezielen’ mijn talent en ben ik een kei in overzicht houden over een situatie en toch ook elk detail opmerken, zoals de adelaar dat doet. Mijn levenspad draait vnl. rond ‘harmonie’ en ik ben maatjes met mensen met een geel zegel, terwijl blauwe zegels me gidsen… Klinkt het chinees maar voel je je getriggerd … neem dan gerust een kijkje bij ‘energetisch consult’, ga eens op internet rondneuzen of neem gerust contact.
Wat ik vooral niet ben is een soort van waarzegster …. eerder iemand die verschillende spiegels in huis heeft (omdat ik zelf heel veel kaders leerde kennen en ze graag met mekaar in verbinding breng) en ze graag aan je voorlegt, zodat ook jij op andere manieren naar jezelf, je situatie, de wereld, … kunt kijken.