0495 52 13 02 veronique@ivtherapeut.be

Mobiele coachingstrajecten met de camper

Dit is dé Plek waar we de meerwaarde begrepen hebben van er voor een iets langere tijd even tussenuit te gaan en tijd te nemen, ruimer dan een therapie-uurtje.   Alleen al de keuze an-sich om wat meer tijd aan zichzelf te besteden, heeft vaak al een sterke impact.  De meerwaarde zit in het zich laten verwennen, verrassen, meenemen … in ’the sky is the limit’, in echt ruimte voor proces, ritueel, genieten, op adem komen, stilstaan … , delen op een diepe laag , soms ook door letterlijk samen naar betekenisvolle en soms ook moeilijke plekken te gaan. 

Dé Plek: Camper

Halve dag arrangementen, dagarrangementen en ook meerdaagses behoren tot de mogelijkheden.  We verkennen vooraf je behoeften.  Over het algemeen ontstaat een campersessie als een ingeving van Veronique tijdens het lopend therapeutisch traject.  Dan heeft het ook meteen een zeer specifieke insteek en wordt er een concreet voorstel gedaan. 

Dit hier is dé Plek waar we je vooral in beeld alvast laten meegenieten van het intense deugddoende van in contact zijn met de natuur, mekaar en onszelf op een diepe laag ,met ruimte en tijd en oog voor alles wat om aandacht vraagt in het moment. 

Ja, ik neem contact voor...

een eerste verkennend contact 

{

De therapie ervaar ik als een moment van zen zijn. Het is een plaats waar ik naartoe kan gaan om volledig tot rust te komen, waar ik al mijn gedachten en gevoelens kan laten stromen en waar ik ze dan ook durf te uiten. De ruimte geeft me een gevoel van warmte en geborgenheid, ze voelt als een ‘cocoon’, een soort van doorzichtbare bubbel.
Veronique straalt rust en geborgenheid uit. Het is iemand waar je bij op jou gemak kan zijn en die je kan vertrouwen.

Omdat ik thuis zit omwille van een burn-out heeft ze mij als eerste geleerd om naar mijn lichaam te luisteren.   Ook is sinds kort de diagnose fibromyalgie bij me vastgesteld, meditatie die ik hier stap voor stap leerde, had hier een goeie invloed op.  Als tweede heeft ze mij geleerd hoe ik de dingen die in het verleden zijn gebeurd kan verwerken en deze dan ook een plaats kan geven. D.m.v. visuele verbeelding heb ik een foto kunnen vastleggen die ik op ieder moeilijk moment kan bovenhalen. Dit geeft mij veel zelfvertrouwen.
Wat mij vooral bijblijft is hoe de therapie zoveel impact op jezelf kan hebben.
Wat ik heel leuk vind aan de manier van werken van Veronique is dat ze haar tijd neemt.
De manier waarop ze je dat gevoel geeft dat je wel meetelt en dat je wel belangrijk bent in deze wereld. Het is de manier waarop ze luistert, met veel aandacht en feedback.
Zelf ben ik heel graag creatief bezig en het is dan zeer leuk dat ze daar dan iets mee doet.

Jilly
{

Toen ik vorige sessie bij je vandaan wandelde realiseerde ik mij hoe geruststellend het voelde dat ik in principe niemand zou kruisen. Het gebeurde uitzonderlijk toch een keer en ik genoot ervan dat ik mij toen niet schaamde maar dacht  ‘Goh, nog iemand die de moed heeft gehad’  en toen wist ik ineens ook  ‘ik kijk nu ook helemaal anders naar mezelf.  Ik zie mij niet meer als klein nietig ding om compassie mee te hebben of als a-sociaal onmens maar als krachtige vrouw, die even grondig de connectie kwijt was en ook een raakbare, kwetsbare kant heeft en hoe die beide me mooi maken misschien ?  N.

{

ik had er geen idee van hoe groot mijn nood was aan een plek enkel en alleen voor mezelf … dàt is het vooral wat ik hier vond, eindelijk plek voor mij. R.

{

Eindelijk ben ik geland op een plek waar ik bij mezelf mag en kan landen en vanuit liefde voor mezelf opnieuw kan verbinden met de ander(en).Gedaan met blaffen en snauwen … of toch niet – ik herken het sneller als een signaal dat ik zelf rust nodig heb.Gedaan met mezelf op m’n kop geven … of toch niet, ik herken hem sneller, die criticus in mij en neem het stuur van hem over. Gedaan met mezelf voorbijrennen … of toch niet – ik heb het sneller door, adem een paar keer heel bewust, maak pas op de plaats en beslis waarvoor ik wil kiezen, zodat het klopt voor mij, bij wie ik werkelijk ben. N

{

Ik voelde me hier zeer welkom. Kon goed mijn gevoelens brengen want voelde me direct op mijn gemak. Niets moest, alles kon.
Je kan goed benoemen en anders kaderen van wat er speelt.  Zo leerde ik één en ander een een plaats geven. Bedankt !
Als ik dit terug nodig heb, hier kom ik zeker terug.
Hier kreeg ik eigenlijk handvaten voor het krachtig spelen van de match van mijn leven en daarmee bedoel ik vanuit mijn kracht (psychisch, emotioneel, …) en niet puur vanuit (fysieke) ‘power’.

Carolien
{

Een thesis schrijven dat was de opdracht die ik moest vervullen om te kunnen slagen als bachelor in de verpleging.

Een toevallige ontmoeting (zo mogen we het wel noemen) bracht me bij jou op de bank om eerst mijn ernstige zorgen hierover te ventileren om daarna aan de slag te gaan.

Nalezen, begrijpen, luisteren en bijschaven dat was wat jij deed met mijn 40 pagina’s waar ik uren had op zitten zweten.

Rust!!! Je bracht de rust en mijn zelfvertrouwen terug want dit was verloren gegaan tijdens deze moeilijke opleiding.

Een schitterend resultaat werd mede dankzij jou neergezet 14/20 en of we fier zijn.

En ik kan het mij niet laten nog één keer te herhalen : dat is wat ik aan iedereen zou willen zeggen, voor ze de handdoek in de ring willen gooien : ‘kom voor het te laat is’, dat is wat ik gedaan heb.

Een welgemeende dank u wel.

 

Anneke
{

In een periode in mijn leven dat ik wou uitschreeuwen ‘Laat mij met rust’ kwam ik hier en hier werd het ‘laad mij met rust’ … en ik hield niet voor mogelijk dat dit écht kon … en hoe.  Je bent werkelijk fénomenaal.

Vanessa
{

Wat gisteren met me gedaan heeft… het leek meer op gewoon een vriendschappelijk gesprek ipv therapie.. dat gevoel kreeg ik eerst. Het deed niet zoveel met me.
Tot ik bij de kine was en even alleen was.
Ik kon er van genieten. Ik heb het besluit genomen om vanaf mei een poetsvrouw te nemen zodat ik daar al minder mee bezig moet zijn. Vandaag heel mijn huisje gepoetst. Rekeningen betaald. Krijg straks zelfs een collega over de vloer. Wauw… bezoek. En morgen een vriendin. Wow. Mijn huisje blinkt. Nee niet voor hen. Gewoon voor mezelf. Vandaag de eerste dag met draagbare pijn. Kheb zelfs een film bekeken zonder schuldgevoel. Nu een douche en ook ik kan er dan weer tegen. Denk toch dat er in mij ook wat is opgekuist. Nu alleen echt leren genieten zonder schuldgevoel. Dank voor gisteren. Opgelucht.

Kristel
{

Het ziet ernaar uit dat hier alles helemaal op z’n plek aan het vallen is … zo blij met deze buitengewoon mooie plek.

V.