0495 52 13 02 vdevrieze@ivtherapeut.be
Els schrijft een blog over wat therapie voor haar betekent.  Ze wil hem graag met ons delen.  Ik wens je er heel veel plezier mee.   https://with-ups-and-downs.blogspot.be
Kaat Van Hove is de co-creator van de affirmatiekaarten.  Daarnaast maakt ze fantastisch mooie juwelen : de ontdekking van een passie aan de zijlijn van een zware periode in haar leven.   Ze is één van die mensen die er resoluut voor koos te gaan in de richting van het onbekende.  Volg je hart, want dat klopt las ik onlangs en dat is wat Kaat meer en meer is gaan doen.   www.juwelenkaatvanhove.be

 

Hilde Boone kruiste mijn pad toen ik op zoek was naar een plek om te landen voor mensen in de therapieruimte die daar aan toe waren.   Haar Takketielehuis herbergt massaal veel mogelijkheden.  Creatief aan het weefgetouw en met de draaischijf, met instrumenten en zang,…Kinderfeestjes,  logeerplek,zangcirkel, vormingen allerhande, … een kleiatelier … Alles is een ware beleving in dit huis, een feest voor alle zintuigen.   Ruimte om te ‘zijn’ dat is wat deze hoogsensitieve, veelkleurige kruidenvrouw biedt in massaal veel varianten.

www.takketiele.be

 

Cindy is collega therapeut in Lebbeke.  Al menige intervisiegroep en vorming hebben we samen gevolgd.  Cindy is vooral de collega naar wie ik heel graag en in volle vertrouwen doorverwijs, vooral ook als het gaat om jongeren.  Cindy is meer dan ik iemand van kaderen en psycho-educatie en ze brengt de dingen op zulke heldere manier dat ze niet anders kunnen dan beklijven.   Ze is de puurheid zelve  en staat heel bewust in het leven.  bewustworden, bewustzijn is voor haar de essentie in haar therapeutisch werk en ver daarbuiten.

www.cindydebruyn.be

Lise Hoeyberghs, gespecialiseerd in crisiscommunicatie en verbonden aan het Mobiel crisisteam AZ Nikolaas. 

Ze zegt wat ze doet en ze doet wat ze zegt en dat is goud waard en brengt de rust terug  in tijden van crisis, ontreddering en chaos.  

Tanja en Nancy allebei yogadocenten en intensief getraind in mindfullnes.  Beide zowel zacht afgestemd als  doortastend.  Tanja is actief in Grembergen, Nancy in Berlare.

www.users.telenet.be/najoni

www.taniaverhulst.yolasite.com

 

Dr. Ramboer, psychiater met een heldere visie en tijd voor zijn patiënten.  Voornamelijk ervaring met vlotte samenwerking  rond burn-out en angstklachten.  verbonden aan het asz, campus Aalst en campus Geraardsbergen.  Zijn beeld over ronddolen op een rond punt en genoopt zijn een weg in te slaan, blijft me bij.

www.asz.be

 

Lili  is sociaal bemiddelaar, loopbaancoach, trainer, acteur en zoveel meer.  Ze werkt deels in haar eigen thuispraktijk, deels voor Arabel.  Voor mij was ze lange tijd medewerker in mijn team én nadien collega trainer, met wie het altijd zalig uitwisselen en lachen was.  Haar jongste creatie is het luisterportret , waarin ze haar journalistiek talent, haar passie voor taal en verhaal en warmmenselijke betrokkenheid in één origineel concept verzameld.  Lili is hartcoherent, breed opgeleid, steeds in beweging én expliciet gericht op mogelijkheden, talenten, doelen.  Een schat van een mens !

www.lilimatthijs.be

www.luisterportret.be

 

 

Suzanne, Freya en Eva richtten samen compagnie Bougie op .  De plek waar energie opdoen en zelfzorg geen loze beloften zijn.  Suzanne organiseert ook cursussen op het eiland Naxos op haar onnavolgbaar enthousiaste manier.

www.compagniebougie.be

www.iousia.com

 

 

Liesbeth  is een kinderpsychologe uit de duizend.  Haar analyses zijn haarscherp en met gezond verstand en heel veel wijsheid uit de boeken, zet ze gezinnen op uiterst professionele wijze weer in hun kracht in haar praktijk kinderwijs.  Een  nog jonge maar oerdegelijke klinisch psychologe met kennis van zaken en het hart op de juiste plaats.

www.kinderwijs.be

Marleen Van Laere, …

www.mvlaere.het-kader.be

ook mede-oprichtster van de vzw Coherent en mede ontwikkelaar van het concept levenscoherentie.

 

Vera Van Craenenbroeck, creatieve vrouw met een mega-groot hart.

www.glimmen.be

Kaat Schaubroeck
Het Yar
Namastehuis, Merendree