0495 52 13 02 vdevrieze@ivtherapeut.be

Online

Dit is dé Plek om online te ‘landen’ en van thuis uit op te laden.

Dé plek waar je kunt putten uit een schat van quotes, pure schoonheid en schone puurheid, tips, inzichten, info … die je nét dat duwtje in de rug of dat gevoel van (h)erkenning kunnen geven waar je nu deugd aan hebt. Dé plek ook waar je proevertjes krijgt van audio- en video-opnames die je op welk moment ook thuis kunt beluisteren , zodat je, zonder dat je de deur uit moet, kunt bouwen aan je persoonlijke groei en kunt intunen op je gezonde, krachtige stukken i.p.v. te verdrinken in je gevoel van paniek, niet kunnen, verveling, leegte, zinloosheid, … Dé plek waar je op elk moment van de dag of de nacht een mail kunt sturen naar iemand die hem met zorg zal ontvangen, er discreet mee zal omgaan en erop reageert met kennis van zaken én zonder een oordeelsbril op. Dé plek waarvan je met zekerheid weet dat je binnen de 24 uur gegarandeerd in real contact bent. Dé plek ook waar geen vraag te gek is.

LENTE
WINTER
HERFST
ZOMER
Open DEUR het jaar door
PAPAVER

Het effectief contacteren van een psychologe en ook daadwerkelijk een afspraak maken, was voor mij een brug te ver, ook al wist ik al lang – heel lang dat dit was wat me zou kunnen helpen.  Online contact kunnen opnemen maakte face to face therapie voor mij toegankelijker. Ik schaamde me voor mezelf en mijn verhaal en het kunnen schrijven in plaats van onmiddellijk zeggen viel me iets “makkelijker”. Dankzij online contact kon ik de stap zetten uit mijn zelfgecreëerde veilige nepwereldje vol schijnzekerheden, onbegrip en eenzaamheid.

D. 
D.

Ik kan gerust zeggen dat het mijn leven heeft gered !  De ‘connectie’ met jou ’s nachts, in extreme paniek was voor mij letterlijk van levensbelang.

D. 
D.