0495 52 13 02 veronique@ivtherapeut.be

en beslist niet alleen omdat ze mijn familienaam dragen … in V-formatie vliegen en veel lawaai maken 🙂 Als ik te rade ga bij de sjamanistische totemdieren vind ik dat ze staan voor verbeeldingskracht, waakzaamheid, reizen, gemeenschap, welsprekendheid, brenger van goed nieuws, kennis en creativiteit.
Van deze woorden triggeren op dit moment vooral verbeeldingskracht en creativiteit.

Verbeeldingskracht

Via verbeelding (visualisatie) kan elke wenselijke staat van zijn in het nu a.h.w. beleefd worden : fascinerend toch. Nog fascinerender is het dat ons systeem deze ervaringen opslaat alsof ze werkelijk werden beleefd. Minstens even spectaculair vind ik dat als het feit dat de vriezeganzen telkens weer overwinteren in warmere oorden, 1000en kilometers doortrekken en toch de weg terugvinden naar huis, vliegend op hun eigen kompas en met een fenomenaal vernuftig systeem van teamwork, waarbij ieder om beurt de zware klus klaart ‘de kop te trekken’.
We kunnen beslist wat van hen opsteken !

Creativiteit

Niet de creativiteit van knutselen of handwerk … maar van creëren, van zelf creator zijn van je leven ipv consument van wat je overkomt. Dit is het proces dat ik samen met mensen wil gaan : van slachtoffer van je leven of van gekdraaiende systemen naar persoonlijk meesterschap. Creatie is voor mij verwant aan fascinatie, inspiratie, ideeën … en daar wil deze site van bruisen. Ik wens jullie er veel plezier mee en heb de bedoeling me er zelf ook mateloos mee te amuseren.